Tel: +385 (0)1 36 89 153

Email: info@udruga-opcina.hr

HR EN

Dani regionalnoga razvoja i EU fondova

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, kao središnje tijelo državne uprave nadležno za planiranje, programiranje, provedbu i vrednovanje regionalnih razvojnih programa i projekata, ovim putem najavljuje održavanje konferencije o regionalnom razvoju pod nazivom „Dani regionalnoga razvoja i EU fondova“.

Konferencija „Dani regionalnoga razvoja i EU fondova“ održat će se od 4. do 6. listopada 2018. u Šibeniku u turističkom naselju Solaris.

Na konferenciji će se predstaviti aktualne politike i razvojni programi čiji je cilj omogućiti ravnomjerni regionalni razvoj svih krajeva Republike Hrvatske kao i mogućnosti financiranja regionalnoga razvoja sredstvima fondova i programa Europske unije.

Detaljan program konferencije, prijavni obrasci i sve potrebne informacije za sudjelovanje - tijekom kolovoza 2018.

 

Adresar lokalne samouprave

Copyright © 2018 Udruga općina u Republici Hrvatskoj Sva prava pridržana Izrada web stranica

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na "Slažem se".