Tel: +385 (0)1 36 89 153

Email: info@udruga-opcina.hr

HR EN

Javni poziv za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje otpada

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavljuje Najavu javnog poziva jedinicama lokalne samouprave za iskaz interesa za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje otpada.
Iskazom interesa prikupit će se podaci o potrebama jedinica lokalne samouprave za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje otpada, temeljem čega će Fond provesti objedinjeni postupak javne nabave za sve jedinice lokalne samouprave. Ministarstvo zaštite okoliša i energetike kao Posredničko tijelo razine 1 objavit će ograničeni poziv Fondu za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje otpada u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.- 2020. godina.
Tekst Najave javnog poziva, kao i sve ostale informacije, objavljene su na sljedećim mrežnim stranicama: www.fzoeu.hr , www.mzoe.hr, www.hgk.hr, www.udruga-opcina.hr
Prijedloge na najavu jedinice lokalne samouprave mogu dostaviti na mail spremnici@fzoeu.hr do 13. veljače 2018.

 

 

Adresar lokalne samouprave

Copyright © 2019 Udruga općina u Republici Hrvatskoj Sva prava pridržana Izrada web stranica

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na "Slažem se".