Tel: +385 (0)1 36 89 153

Email: info@udruga-opcina.hr

HR EN

Mato Čičak novi glavni tajnik Udruge općina

Upravni odbor Udruge općina održao je 10. siječnja 2018. u Zagrebu drugu sjednicu na kojoj je za glavnog tajnika izabran Mato Čičak, načelnik općine Rugvica u Zagrebačkoj županiji i saborski zastupnik HDZ-a.
Upravni se odbor bavio organizacijskim pitanjima vezanima za osnivanje, ustroj i koordinaciju sedam tematskih radnih skupina udruge: za sustav lokalne samouprave, komunalno gospodarstvo, imovinu, društvene djelatnosti, finaciranje, programe i fondove EU te poljoprivredu i ruralni razvoj.
Za nove predstavnike udruge u NALAS-u, Mreži udruga lokalne samouprave u JIE, izabrani su predsjednik udruge Martin Baričević i glavni tajnik Mato Čičak. Odlučeno je također da se sljedeća skupština udruge održi u travnju.

Adresar lokalne samouprave

Copyright © 2019 Udruga općina u Republici Hrvatskoj Sva prava pridržana Izrada web stranica

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na "Slažem se".