Tel: +385 (0)1 36 89 153

Email: info@udruga-opcina.hr

HR EN

Novi twinning program Saveza gradonačelnika (Covenant of Mayors)

Program Saveza gradonačelnika nudi gradovima, općinama, regijama i pokrajinama diljem Europe mogućnost sudjelovanja u twinning projektima kojima je cilj povećanje kapaciteta i znanja lokalnih vlasti u ublažavanju i prilagodbi klimatskim promjenama.
Program je namijenjen potpisnicima Saveza gradonačelnika, ali i općinama, gradovima i regijama koje još nisu dio Saveza gradonačelnika, pod uvjetom da se uključe u ovu inicijativu prije prvog uzajamnog posjeta u okviru twining projekta.
Lokalne vlasti mogu sudjelovati u dvije vrste razmjene: mentorstvu i ravnopravnom partnerstvu.
Poziv će financirati ukupno sedam (7) projekata twinninga za općine, gradove i regije.
Lokalne i regionalne vlasti koje su zainteresirane za sudjelovanje trebaju se prijaviti do 15. rujna 2017. u 17:00, popunjavanjem i slanjem sljedećih prijavnih obrazaca: http://www.covenantofmayors.eu/IMG/pdf/City-to-City_Call_text_final.pdf
http://www.covenantofmayors.eu/IMG/pdf/City-to-City_Criterial_final.pdf

prijavni obrazac:
http://www.covenantofmayors.eu/IMG/pdf/Coordinators_Application_PDF_-_Twinning_Programme_2017_18_-_Google_Forms.pdf

Kontakt za više informacija o twinning programu Europskog saveza gradonačelnika: Pier Paolo Saraceno: pier.saraceno@eumayors.eu

 

 

Adresar lokalne samouprave

Copyright © 2019 Udruga općina u Republici Hrvatskoj Sva prava pridržana Izrada web stranica

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na "Slažem se".