Tel: +385 (0)1 36 89 153

Email: info@udruga-opcina.hr

HR EN

Poziv za iskaz interesa za izgradnju postrojenja za sortiranje i obradu odvojeno prikupljenog otpada

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike objavilo je Poziv za iskaz interesa za izgradnju postrojenja za sortiranje odvojeno prikupljenog otpadnog papira, kartona, metala, plastike i dr. te za izgradnju i opremanje postrojenja za biološku obradu odvojeno prikupljenog biootpada. (http://www.mzoip.hr/hr/aktualno/iskaz-interesa-za-izgradnju-postrojenja-za-sortiranje-odvojeno-prikupljenog-otpada-i-izgradnju-postrojenja-za-biolosku-obradu-biootpada.html).

Pozivaju se jedinice lokalne samouprave da dostave podatke o planiranim projektima na svojim područjima kako bi se definirao opseg Poziva za dostavu projektnih prijedloga za EU sufinanciranje. Potrebno je ispuniti obrasce, zavisno od planiranih projekata, i dostaviti ih potpisane, u elektronskom obliku, zaključno s 25. ožujkom 2018. godine na mail  irena.relic@mzoe.hr.

 

Adresar lokalne samouprave

Copyright © 2019 Udruga općina u Republici Hrvatskoj Sva prava pridržana Izrada web stranica

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na "Slažem se".