Tel: +385 (0)1 36 89 153

Email: info@udruga-opcina.hr

HR EN

Provedba rodnih politika na lokalnoj razini

Online seminar namijenjen predstavnicima i dionicima lokalne samouprave na temu provedbe rodnih politika na lokalnoj razini od 5. veljače do 2. ožujka 2018. provodi NALAS (Mreža udruga lokalnih vlasti u jugoistočnoj Europi) u suradnji s organizacijom UN Women te austrijskom i švicarskom agencijom za razvoj i suradnju. Pojedinosti, iskustva prvog kruga obuke i brošura o drugoj po redu obuci u formi webinara mogu se naći na poveznici http://www.nalas.eu/News/Gender_course_2

Obuka se izvodi se na engleskom jeziku, u četiri modula tijekom četiri tjedna, besplatna je i na njenom kraju dobiva se certifikat. Cilj obuke je upoznati polaznike  s međunarodnim pravnim okvirom ravnopravnosti spolova, sviješću o nacionalnoj politici koja pridonosi  ravnopravnosti spolova, prepoznavanju različitih strategija i pristupa za prevladavanje spolne nejednakosti, kao i upoznati ih s osnovnim alatima i metodama izbjegavanja rodno neosvještene politike te kreiranja rodnog proračuna – s posebnim naglaskom na implementaciju na lokalnoj razini.
Prijave se primaju do kraja siječnja u tajništvu Udruge općina na info@udruga-opcina.hr  odnosno na broj 01 3689 152.

 

 

Adresar lokalne samouprave

Copyright © 2019 Udruga općina u Republici Hrvatskoj Sva prava pridržana Izrada web stranica

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na "Slažem se".