Tel: +385 (0)1 36 89 153

Email: info@udruga-opcina.hr

HR EN

Radionica o nadzoru integriteta lokalne samouprave

U Splitu se od 19. do 21. srpnja održava radionica u okviru projekta nadzora integriteta (Integrity observer) koji provodi udruga Partnerstvo za društveni razvoj (PSD), a financira se iz fonda IPA 2012.
Uz PSD u projekt su uključeni Udruga općina u RH, Udruga žena Vukovar, udruga Cenzura plus iz Splita, kao i općine Jakovlje, Jasenovac, Majur, Stari Jankovci, Šenkovec i Viškovo te gradovi Velika Gorica i Lepoglava. Cilj projekta je unaprijediti poslovanje jedinica lokalne samouprave korištenjem informatičkog alata (softvera) u područjima izdavanja koncesija, prostornog planiranja i bagatelne javne nabave temeljem čega poslovanje može postati transparentnije, integritet lokalne samoupravne osnažen, a prostor za koruptivno djelovanje značajno smanjen. Po okončanju projekta softver će biti ponuđen i ostalim općinama i gradovima.

Adresar lokalne samouprave

Copyright © 2019 Udruga općina u Republici Hrvatskoj Sva prava pridržana Izrada web stranica

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na "Slažem se".