Tel: +385 (0)1 36 89 153

Email: info@udruga-opcina.hr

HR EN

Za sufinanciranje izgradnje reciklažnih dvorišta osigurano dodatnih 70 milijuna kuna

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike osiguralo je dodatnih 70 milijuna kuna EU sredstava za sufinanciranje projekata izgradnje reciklažnih dvorišta. Javni poziv za sufinanciranje projekata izgradnje reciklažnih dvorišta za jedinice lokalne samouprave objavljen je u ožujku ove godine i za tu namjenu bilo je osigurano 144,5 milijuna kuna kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija. Uslijed značajnog interesa prijavitelja Ministarstvo zaštite okoliša i energetike osiguralo je i dodatna sredstva.
Na internetskoj stranici Strukturni fondovi objavljene su stoga III. izmjene Poziva za građenje reciklažnih dvorišta kojima je vrijednost ovog Poziva povećana za dodatnih 70 milijuna kuna i sada iznosi 214,5 milijuna kuna. Prihvatljivi prijavitelji su sve jedinice lokalne samouprave, a javni poziv će trajati do iskorištenja sredstava.
Inače na javni poziv za građenje reciklažnih dvorišta od njegova otvaranja do sada stiglo je 67 prijava, a donesene su 42 odluke o financiranju u ukupnom iznosu od 110,3 milijuna kuna. Ostale prijave se obrađuju.

Adresar lokalne samouprave

Copyright © 2019 Udruga općina u Republici Hrvatskoj Sva prava pridržana Izrada web stranica

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na "Slažem se".